Sponsorer 2014

Hovedsponsor for Webforum 2014 var Red Performance

Skjermbilde 2014-01-24 kl. 09.55.48

RED Performance er et ledende performance marketing-byrå med kontorer sentralt i Oslo. For å kunne tilby ekspertise på SEO, PPC, online annonsering og webanalyse består RED Performance av en sammensatt gjeng med kompetanse innen tradisjonell markedsføring og kommunikasjon, online markedsføring og programmering. Selskapet ble etablert i 2011 og har på relativt kort tid oppnådd svært gode resultater og tatt en ledende posisjon på det norske markedet. RED Performance er en del av RED-gruppen.


episerver

EpiServer er Norges største leverandør av webpubliseringsløsninger. Publiseringsplattformen til EpiServer hjelper over 130,000 nettredaktører på 20,000 nettsteder og nettbutikker over hele verden. Plattformen kombinerer innhold, netthandel og multikanal markedsføring slik at bedrifter kan jobbe helhetlig, fra optimalisering og leadsgenerering til konvertering og gjenkjøp. EPiServers .NET-plattform gir kundene mulighet til å levere rett innhold til rett person i rett format til rett tid.

fanbooster-logo

Fanbooster er leverandør av en komplett løsning for markedsføring på Facebook. Plattformen har brukervennlige funksjoner for å administrere sider, lage konkurranser, apper m.m. På tre år har Fanbooster vokst fra å være en familiebedrift i Kongsberg til å bli en global aktør med forgreninger fra Europa i nord til Afrika i sør.

webnodes

Webnodes.no er et økosystem bestående av en egenutviklet teknologiplattform, kombinert med et variert utvalg av sertifiserte implementerings- partnere i Norge. Resultatet er mer enn 300 norske webløsninger og over 100 sertifiserte utviklere fra et stadig økende antall dyktige partnere. For deg som kunde skaper dette trygghet rundt dine IT investeringer, samt muligheten til å velge blant erfarne IT konsulenter til å løse dine fremtidige utfordringer og muligheter på web.

Geta logo

Geta utvikler komplette løsninger for netthandel og publisering. Selskapet er et av Norges største og mest fokuserte EPiServermiljøer, og har over tid bygget seg opp en tydelig kompetanse innen e-handel. Geta kan med sitt brede nettverk hjelpe deg med alle ledd i utvikling av din nettbutikk fra strategi til leveranse. 

postenbring
Posten Bring er totalleverandør for deg som driver netthandel. Bring hjelper bedrifter med alt innen post, logistikk og kundekommunikasjon – det vil si transportere, planlegge, levere, lagre eller kommunisere effektivt med kundene, enten det er fra bedrift til bedrift eller bedrift til konsumenter. Bring er en av de største post- og logistikkaktørene i Norden og håndterer både nasjonale, nordiske og internasjonale oppgaver.

Idium logo

Idium leverer kostnadseffektive løsninger til små og mellomstore bedrifter i Norge: nettsider, sosiale medier, annonsering, SEO, branding, analyse, strategi og rådgiving. Kort sagt: alt du trenger for å lykkes på web! Idium leverer modulbaserte og fleksible løsninger som er enkle i bruk. Idium ble etablert i 1999 og har vokst til å bli en gasellebedrift syv år på rad. De har i dag 100 ansatte som holder til i Oslo og i Krakow.

Elance logo

Elance er en global plattform der virksomheter kan finne, engasjere, betale og samarbeide med frilansere fra over 170 land. Elance har over 2.5 millioner frilansere og 500,000 bedrifter i sitt nettverk. Du finner utviklere, designere, tekstforfattere, SEO eksperter, oversettere, jurister og etterspurte talenter innen alle relevante fagområder.

Print

Webgruppen tilbyr kurs, foredrag og rådgiving innen web og digital kommunikasjon, og er også arrangør av Webforum. Webgruppen kan i tillegg kalles en tenketank som høster erfaringer og tenker smarte tanker omkring web og nettbaserte kanaler. Relevant kompetanse formidles til kursdeltagere og bransjen forøvrig gjennom bøker, rapporter, kurs og øvrige aktiviteter.


Ønsker du å bli sponsor? Kontakt Gard S. Eyde-Johnsen på tlf 454 75 000 eller på [email protected]

Har du lyst til å bli sponsor? Les her