Sponsorer

Hovedsponsor for Webforum 2015 er Red Performance

Skjermbilde 2014-01-24 kl. 09.55.48

RED Performance er et ledende performance marketing-byrå med kontorer sentralt i Oslo. For å kunne tilby ekspertise på SEO, PPC, online annonsering og webanalyse består RED Performance av en sammensatt gjeng med kompetanse innen tradisjonell markedsføring og kommunikasjon, online markedsføring og programmering. Selskapet ble etablert i 2011 og har på relativt kort tid oppnådd svært gode resultater og tatt en ledende posisjon på det norske markedet. RED Performance er en del av RED-gruppen.


 

CT-logo-341x52

CoreTrek AS er en komplett webpartner som leverer alt fra webstrategi, forprosjekt og design til utvikling, oppsett og hosting av store og små nettsteder. Vi bygger webløsninger på vårt eget system, CorePublish CMS. Noen eksempler på løsninger vi har levert på CorePublish er Oslo kommune (lanserer nye sider våren 2015), Prior.no, Lysekonsern.no som vant Farmandprisen for beste nettsted i 2014, AtB.no, HBV.no og selvsagt mange til.

 

Skjermbilde 2014-01-30 kl. 11.52.21

Idium leverer kostnadseffektive løsninger til små og mellomstore bedrifter i Norge: nettsider, sosiale medier, annonsering, SEO, branding, analyse, strategi og rådgiving. Kort sagt: alt du trenger for å lykkes på web! Idium leverer modulbaserte og fleksible løsninger som er enkle i bruk. Idium ble etablert i 1999 og har vokst til å bli en gasellebedrift syv år på rad. De har i dag 100 ansatte som holder til i Oslo og i Krakow.

 

rsz_1act-on_logo

ActOn er en av verdens største selskaper innen software for marketing automation og epostmarkedsføring. Med ActOn sine skybaserte tjenester kan du administrere, måle, skreddersy og optimalisere kundeopplevelsen gjennom hele kjøpstrakten, fra lead generation til gjennomført salg og oppføring.

 

Print

Webgruppen tilbyr kurs, foredrag og rådgiving innen web og digital kommunikasjon, og er også arrangør av Webforum. Webgruppen kan i tillegg kalles en tenketank som høster erfaringer og tenker smarte tanker omkring web og nettbaserte kanaler. Relevant kompetanse formidles til kursdeltagere og bransjen forøvrig gjennom bøker, rapporter, kurs og øvrige aktiviteter.


Ønsker du å bli sponsor? Kontakt Gard S. Eyde-Johnsen på tlf 454 75 000 eller på [email protected]

Har du lyst til å bli sponsor? Les her