Keynotes til Webforum 2013

Det er nå klart hvem som blir keynote speakers for Webforum 2013:

Dan Siroker: How Obama Won The Election

Dan Siroker er gründeren bak analysesystemet Optimizely, som også flere norske kunder benytter. Dette systemet lar deg A/B-teste forskjellige alternativer for utseendet på siden automatisk (for eksempel kan man teste blå understrekede lenker vs røde understrekede lenker og finne ut hva som gir mest klikk).

Fordi Obama-kampanjen benytter Optimizely, har Siroker hatt anledning til å analysere og følge denne kampanjen på nært hold. I dette keynote-foredraget bruker han funn fra Obama-kampanjen til å belyse viktig bestepraksis innen webkommunikasjon.

Dennis Yu: Facebook Marketing that works (and you can prove it)

Dennis Yu er CEO i BlitzLocal.com, et selskap som spesialiserer seg på målbar markedsføring i sosiale medier. Selskapet har vært omtalt i Wall Street Journal, på CBS News, i Entrepreneur og en rekke andre steder for sin tilnærming til dokumenterbar og målrettet kommunikasjon i sosiale medier. I sine foredrag vil Dennis Yu belyse fungerende markedsføring på Facebook, og vise deg hvordan du selv kan måle og dokumentere effekten av det du gjør.

Nytt av året på Webforum er at konferansedeltagerne også vil få mulighet til å melde seg på til utvidede workshops med keynote-foredragsholderne.